top of page
Green background.jpeg
IMG20230726170903-01-05_edited.jpg

Toen ik mijn eerste stappen zette op mijn Reikipad, had ik niet kunnen vermoeden hoe het mijn leven in positieve zin zou veranderen. Op lichamelijk niveau heeft het mij heling gebracht en brengt het dagelijks nog en op geestelijk niveau ben ik door gebruik te maken van de Reiki energie enorm gegroeid en sterker geworden. Reiki heeft mij

veel geleerd over mijzelf en daarmee zoveel extra kleur aan mijn leven gegeven. 

 

Reiki energie zorgt ervoor dat je weer in verbinding komt met jezelf en geeft je de benodigde tools om het zelf-herstellend vermogen van je lichaam weer te activeren en in balans te brengen.

De mix van Reiki & coaching, biedt niet alleen technieken voor ontspanning en stressvermindering, maar ook een pad naar zelfontdekking, groei en handhaving van je innerlijke balans. 


Bij De Reikitafel draait het om jouw unieke behoeften en doelen. Of je nu behoefte hebt aan een heerlijke ontspannende Reiki behandeling, je zelf wilt leren hoe je de Reiki energie kunt inzetten voor jezelf en anderen of wel wat coaching kunt gebruiken.

Mijn doel is simpel: jou helpen om gelukkiger en evenwichtiger in het leven te staan en de beste versie van jezelf te worden, want ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te groeien en te stralen. 

Heb jij de behoefte om op zoek te gaan naar je innerlijke kracht en balans en positieve veranderingen in je leven wilt omarmen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

bottom of page