top of page

Wie is het gezicht achter "De Reikitafel"?

Danielle Slippens, het gezicht achter De Reikitafel in Schagen

Mijn naam is Daniëlle Slippens, ik ben een nuchtere Noord-Hollandse en sta met mijn beide benen stevig op de grond.

Mezelf continu blijven ontwikkelen en blijven leren vind ik ontzettend belangrijk. En tevens vind ik het fantastisch om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Toen de opleiding tot Reiki Master op mijn pad kwam, had ik natuurlijk wel eens van Reiki gehoord, maar dat was het ook wel. Ik had totaal geen idee hoe het werkte maar toch zag ik deze opleiding als een geweldige nieuwe uitdaging voor mezelf. Totaal buiten mijn comfort zone maar het onbekende was juist dat wat mijn nieuwsgierigheid wekte.

Chakra's, aura's, pendelen, oracle & tarot cards, het gebruik van Reiki energie, de eerste paar weken van de opleiding was dit nog allemaal een enorme ver van mijn bed show. Maar des te meer ik mij erin begon te verdiepen, des te enthousiaster ik werd en des te meer ik begon te ontdekken dat Reiki, en alles wat erbij hoort, gewoon zo goed bij mij past. Na het behalen van mijn Reiki 1 en Reiki 2 certificaat werd het voor mij helemaal duidelijk, Reiki is mijn persoonlijke Ikigai, hetgeen wat mij richting geeft en betekenis aan mijn bestaan.

Van Reiki word ik gelukkig!

Toen ik destijds mijn eerste voorzichtige stappen zette op mijn Reikipad, had ik niet kunnen vermoeden hoe het mijn leven zou veranderen. Op geestelijk niveau ben ik daardoor enorm gegroeid en sterker geworden en op lichamelijk niveau heeft het zo veel heling gebracht en brengt het dat dagelijks nog. Reiki heeft mijn leven enorm verrijkt en dat rijke gevoel en die kennis wil ik graag delen.

Want Reiki moet je voelen, Reiki moet je beleven!

 

Wat Reiki voor en met je doet is niet in woorden uit te leggen. Ik heb zoveel geleerd, voornamelijk over mezelf. 

Ik ontmoet veel mensen en maak zoveel mooie dingen mee. Reiki heeft gewoon zoveel extra kleur aan mijn leven gegeven. 

 

Ik vind het fantastisch dat ik als Advanced Reiki Master/Teacher de kennis en het Reiki gevoel kan en mag doorgeven aan anderen en dat ik jou, als een spiritueel gids mag gaan begeleiden op jouw Reiki ontdekkingsreis. 

 

Ben jij er klaar voor om op Reiki reis te gaan? Ben jij er klaar voor om extra kleur aan je leven te geven?

 

Liefs,

 

Daniëlle

Advanced Reiki Master/Teacher

@De Reikitafel

bottom of page