top of page
Green background.jpeg

Reiki wordt al ruim 100 jaar van Reiki meester op leerling overgedragen middels een Reiki inwijding. Deze inwijding stelt de leerling in staat, om na de inwijding, zelf verbinding te maken met de universele Reiki energie. Je kunt boeken lezen over Reiki en de handposities jezelf aanleren maar je kunt Reiki pas echt beoefenen nadat je bent afgestemd op de universele Reiki energie. Als je eenmaal bent afgestemd op de Reiki energie, dan zal deze de rest van je leven door je heen stromen. Het vermogen om Reiki energie te kanaliseren en te verplaatsen zal altijd binnen handbereik zijn. De afstemming helpt je bewustzijn om zich te openen voor de energie. Je kunt het zien als een zeer diepe genezing die je in staat stelt om de verbinding die je hebt met de energie en met je ware aard weer te gaan voelen en te herinneren. 

Naast de inwijdingen die je bij de Reiki cursussen mag ontvangen, zijn er nog vele andere inwijdingen, welke ieder op hun eigen manier en met hun eigen kracht kunnen bijdragen aan je spirituele- & mentale groei. 

Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind, geef ik alle inwijdingen persoonlijk door. Dat kan via videobellen of live bij mij in de praktijk. Bij alle inwijdingen ontvang je naast de handleiding een certificaat na ontvangst van de inwijding. 

bottom of page