top of page
Green background.jpeg
Als de energie in je lichaam niet meer goed stroomt, kunnen er blokkades ontstaan ​​op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Dit kan zowel fysieke als mentale klachten veroorzaken. Reiki helpt om deze blokkades weg te nemen en ondersteunt het zelf-herstellend vermogen van je lichaam. Reiki helpt je om weer in balans te komen.


Een Reiki behandeling ziet er als volgt uit?

Bij een Reiki behandeling werk ik met energie. Tijdens een behandeling stem ik mij af op de universele Reiki energie en fungeer ik als een soort van 'doorgeefluik' zodat jouw energie weer beter kan gaan stromen. Bij een hands-on behandeling neem je plaats op de Reiki behandeltafel. Hierbij kun je gewoon je kleding aanhouden. Bij een behandeling op afstand kun je lekker thuis vanuit je luie stoel genieten van een behandeling. Wij hebben we dan contact via Whatsapp en beeldbellen.


De positieve effecten van een Reiki behandeling zijn:

- het helpt om te ontspannen en stress te verminderen -
- het geeft verlichting van pijn en kan genezing versnellen -
- het helpt om beter te kunnen slapen -
- het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen -
- het versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie -
- het ondersteunt bij de afvoer van afvalstoffen en de versterking van je immuunsysteem - 
- het helpt bij het loslaten van oude patronen die je niet meer dienen -
- het geeft meer zelfvertrouwen en een betere balans in je leven -

Ben jij er klaar voor om alle positieve effecten die Reiki heeft op jouw lichaam en geest te ontdekken? Neem dan via whatsapp of e-mail contact met mij op zodat wij de mogelijkheden qua dagen en tijden kunnen doorspreken.

bottom of page