top of page
Green background.jpeg

 

Het gezicht achter "De Reikitafel"

Mijn naam is Daniëlle Slippens, een down-to-earth Noord-Hollandse die stevig met beide

voeten op de grond staat. Blijven groeien en leren is voor mij een absolute must. En wie houdt

er nou niet van een beetje uitdaging? Dus toen de kans aan mij voorbij kwam om een Reiki Master opleiding te volgen, wist ik dat ik deze uitdaging met beide handen aan moest pakken.

Eerlijk is eerlijk, voordat ik aan dit avontuur begon, wist ik niet veel over Reiki. Ik had er natuurlijk weleens van gehoord, maar hoe het precies werkte? Ik had geen flauw idee! Maar juist dat mysterie rondom Reiki prikkelde mijn nieuwsgierigheid. Dus besloot ik om compleet buiten mijn comfortzone te stappen en deze nieuwe reis te omarmen. En weet je wat?

Het was de beste beslissing ooit!

Chakra's, aura's, pendelen, oracle & tarot cards, tijdens de eerste paar weken van mijn Reiki-opleiding leek dit allemaal een wereld van mystiek en mysterie, ver verwijderd van mijn dagelijkse realiteit. Maar naarmate ik mij er meer in verdiepte, groeide mijn enthousiasme en ontdekte ik dat Reiki, met al zijn facetten, gewoon perfect bij me past. 

Het is een voorrecht om als Usui Reiki Grand Master Teacher de kennis en de essentie van Reiki te mogen doorgeven. Ik kijk er dan ook naar uit om jou als spirituele gids te mogen begeleiden op jouw eigen unieke Reiki-ontdekkingsreis.  

Ben je er klaar voor om op avontuur te gaan en meer kleur aan je leven toe te voegen?

Liefs Daniëlle

Usui Reiki Grand Master Teacher

bottom of page