top of page
Reiki globe.jpeg

Hoe fantastisch is het dat je zelf kunt leren hoe je de universele Reiki energie kunt gebruiken en kunt doorgeven? Waarmee jij gelijk je eigen intuïtie versterkt en meer kan gaan leven en werken vanuit je gevoel.

Wil je ontdekken wat Reiki voor jou en de mensen om je heen kan betekenen? 

Meldt je dan aan voor een Reiki cursus en ontdek zelf de vele mogelijkheden en de kracht van de universele Reiki energie. Reiki stelt je in staat om het zelf-herstellend vermogen in jezelf en bij anderen te activeren. 

Tijdens de cursus zal ik je leren hoe je met de Reiki energie kunt werken en hoe jij jezelf en anderen kunt behandelen. Je zult ontdekken dat het gebruik van de universele Reiki energie een verrijking zal betekenen voor je leven en je ondersteuning zal geven op zowel mentaal, spiritueel, fysiek als emotioneel niveau. 

Opfriscursussen

Is het alweer een tijdje geleden dat je actief bezig bent geweest met Reiki en wil je graag je kennis weer opfrissen? Meldt je dan aan voor een opfriscursus Reiki 1, 2 of 3 zodat bij jou de energie weer volop kan gaan stromen? 

Nieuw! Cursus Ikigai, op zoek naar je reden van leven!

Vraag jij je wel eens af waar je echt blij en gelukkig van wordt of waar je passie ligt?

Of hoe je op een zinvolle manier je geld kunt verdienen terwijl je doet waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft? Met deze vragen en vele andere gaan wij bij de cursus Ikigai actief aan de slag. Maar wij gaan ook kijken hoe Ikigai als leefwijze wordt omarmd op het Japanse eiland Okinawa en hoe je zelf Ikigai kan toepassen in je dagelijkse leven. En tevens hoe je Reiki kunt inzetten bij de zoektocht naar jouw Ikigai. 

bottom of page