top of page

Reiki 1 is de 1ste graad van de Usui Reiki, ook wel Shoden genoemd. Usui Reiki bestaat van oorsprong uit 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. De Reiki 1 cursus is voornamelijk gericht op het fysieke lichaam. Alles wat je op dit niveau leert staat in het teken van het helen van jezelf. 

Tijdens de Reiki 1 cursus ga je onder andere leren wat Reiki is en over de geschiedenis van Usui Reiki. Tevens zul je als cursist het vermogen verkrijgen om Reiki te gebruiken voor jezelf en anderen. Je contact met de Reiki-stroom wordt tot stand gebracht door een aantal onderdelen van deze cursus waaronder door 4 inwijdingen. En wij zullen gaan oefenen met het geven van behandelingen. 

Shoden is het begin van een pad. Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, wat er nu wel of niet in je rugzak zit, Shoden is waar je begint. En vanaf dit punt ontwikkel jij je in je eigen tempo verder, of dit nu langzaam of snel is, dit is persoonlijk. 

 

De Reiki 1 cursus is een fantastisch startpunt in de ontdekkingsreis naar je eigen kracht en en het begin van je persoonlijke spirituele pad. 

Bij de Reiki 1 cursus zijn alle cursusmaterialen inbegrepen, waaronder een cursusmap, een handposities instructieboekje en je Reiki 1 certificaat aan het einde van de dag.

De cursusdag is van 10.00 tot 16.00 uur en de prijs is € 149,00. Thee, koffie, een heerlijke lunch en snacks zijn inbegrepen in de prijs. 

Wil je je voor de Reiki 1 cursus aanmelden, neem dan via whatsapp contact op of stuur een mail naar De Reikitafel zodat wij de mogelijkheden qua dagen en tijden kunnen doorspreken. 

bottom of page