top of page
Green background.jpeg

Having a burnout is the greatest gift life can give you!

It gives you the ability to breath, feel, love and enjoy life again.

De stress waarmee wij continu leven, de druk van het werk, het hebben van een gezin, ons actieve- en sociale leven wat wij moeten onderhouden, wij doen allemaal ons best om die ballen hoog te houden. Totdat het moment komt dat dit alles niet meer gaat. Je emmer loopt over, je bent uitgeput, opgebrand, je hebt een burn-out. 

Je lichaam heeft eindelijk zelf aan de bel getrokken.

De meeste mensen die in een burn-out verzeild raken hebben allemaal hetzelfde probleem. Altijd aan het werk en net zolang doorgaan totdat wij er bijna bij neervallen, opgeven is geen optie, en tijdelijk even de handdoek in de ring gooien evenmin. Totdat wij hard met onze neus op de feiten worden gedrukt en je lichaam zegt tot hier en niet verder!

En dan begint het gevecht met jezelf, met de schaamte, en het gevoel gefaald te hebben en met het aan jezelf toe te moeten geven dat je ook maar een mens bent. En dan heb ik het nog niet eens over alle overige emoties die daarbij de revue zullen passeren en jij er als een soort van "extraatje" gewoon gratis bij krijgt. 

 

 Je kunt met je burn-out diep in de put gaan zitten, de dekens over je hoofd trekken, je volledig afsluiten van de buitenwereld en hopen dat de storm in je hoofd vanzelf weer over zal waaien. Maar neem van mij aan, dat is absoluut niet de oplossing. Je kunt ook je burn-out met beide armen omarmen en ermee aan de slag gaan. Met jezelf aan de slag gaan!

Door middel van een combinatie van coaching, Reiki en meditatie om de balans in je leven terug te brengen. En door jezelf de vragen te stellen: "hoe ben ik in deze situatie terechtgekomen?" "Welke signalen heb ik de afgelopen tijd gemist?" Maar belangrijker!

"Hoe kan ik er in de toekomst voor zorgen dat het niet meer zover komt?"

bottom of page