top of page
Green background.jpeg

Reiki 2 is de 2de graad van de Usui Reiki, ook wel Okuden genoemd. Usui Reiki bestaat van oorsprong uit 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. De Reiki 2 cursus is gericht op het emotionele lichaam en zal de focus liggen op heling op de dieper liggende niveaus.

Tijdens de Reiki 2 cursus ga je onder andere drie Reiki symbolen leren en leren hoe je kunt behandelen op afstand. Je krijgt op de cursus dag één inwijding. Deze inwijding zal je hele energiesysteem, je aura en je chakra’s nog verder openen. Deze cursus zal je nog meer inzicht geven in jezelf en in de waarheid van het leven.

 

Bij Reiki 2 draait het niet alleen meer om de Universele energie ontvangen en doorgeven. Voeding, bewustwording en leefgewoonten zullen nu ook een belangrijk deel van je leven gaan uitmaken. Als je ook de 5 leefregels van Mikao Usui naleeft, heb je een zo groot mogelijk effect van Reiki.

 

Okuden is het diepere weten. Als je de dingen die je bij Reiki 1 hebt geleerd je eigen hebt gemaakt en hebt geïntegreerd in je leven, dan staat de weg open om aan Reiki 2 te beginnen.

Bij de Reiki 2 cursus zijn alle cursusmaterialen inbegrepen, waaronder een cursusmap en je Reiki 2 certificaat aan het einde van de dag. 

De cursusdag is van 10.00 tot 16.00 uur en de prijs is € 189,00. Thee, koffie, een heerlijke lunch en snacks zijn inbegrepen in de prijs. 

Wil je je voor de Reiki 2 cursus aanmelden, neem dan via whatsapp contact op of stuur een mail naar De Reikitafel zodat wij de mogelijkheden qua dagen en tijden kunnen doorspreken. 

bottom of page