top of page
Green background.jpeg

Reiki 3 is de 3de graad van de Usui Reiki, ook wel Shinpiden genoemd. Usui Reiki bestaat van oorsprong uit 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. Je kunt pas deelnemen aan de Reiki 3 cursus als je eerst de 1ste graad Shoden en de 2de graad Okuden hebt doorlopen en je eigen hebt gemaakt.

Reiki 3 is onderverdeeld in twee niveaus, het niveau van Master (3A) en het niveau van Teacher (3B), samen vormen zij het laatste deel van deze Reiki cursus.

Bij de Reiki 3A cursus, het Shinpiden niveau, draait het om Reiki te ‘zijn’ en te leven. Volledig in balans en harmonie met jezelf en de wereld. Op dit niveau ben je nog maar moeilijk uit balans te krijgen. De Reiki 3A cursus is de Master cursus en deze cursus is een verdieping van de Reiki 1 en 2 cursussen. Om dit persoonlijke verdiepingsproces goed te ondersteunen zitten er vele extra’s bij de cursus Reiki 3A Master cursus. Je gaat onder andere het Master symbool leren en leren wat je Hara is. Reiki Master worden is de hoogste graad die je kunt halen. Met de cursus leer je hoe je zelf meester wordt over jouw eigen leven.

Als je zelf Reiki cursussen wilt kunnen geven dan kun je na het behalen van je Reiki 3A certificaat doorstromen naar de Reiki 3B cursus. Tijdens de Reiki 3B cursus leer je onder andere hoe je een Reiki cursus op kunt zetten en inwijdingen kunt gaan geven. De Reiki 3B Teacher cursus is een individueel traject.

 

Bij de Reiki 3A en 3B cursus zijn alle cursusmaterialen inbegrepen, waaronder een cursusmap en je Reiki 3A of 3B certificaat aan het einde van de dag. 

Voor Reiki 3A is de cursusdag van 10.00 tot 16.00 uur en de prijs is € 229,00. Thee, koffie, een heerlijke lunch en snacks zijn inbegrepen in de prijs. De prijs voor de Reiki 3B cursus is € 459 en voor deze cursus zullen individuele afspraken worden gemaakt. 

Wil je je voor de Reiki 3A of 3B cursus aanmelden, neem dan via whatsapp contact op of stuur een mail naar De Reikitafel zodat wij de mogelijkheden qua dagen en tijden kunnen doorspreken. 

bottom of page