top of page

Stress & burn-out magazine!

Bijgewerkt op: 17 jan.

Wij hebben allemaal wel eens last van stress, voor een sollicitatiegesprek of wanneer wij iets nieuws of onverwachts ervaren. Dat is heel normaal. Een beetje stress is ook helemaal niet erg, het kan er zelfs voor zorgen dat wij beter presteren, sneller reageren en ons energieker voelen.


Stress kan echter een probleem worden als wij gedurende een langere periode onder druk staan of spanning ervaren en niet meer in staat zijn om tot rust te komen. Ons stresssysteem raakt dan uit balans en wij kunnen last krijgen van diverse lichamelijke- en psychische klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, geheugen- en concentratieproblemen, slaapproblemen en continu een moe en uitgeput gevoel hebben. Wij raken letterlijk opgebrand, burned out.

Stress of burn-out?


Een burn-out bouwt zich geleidelijk op, meestal hebben wij al maanden last van burn-out klachten maar blijven wij gewoon doorgaan. Totdat wij omvallen.


· Maar wanneer is stress te veel?

· Wat houdt een burn-out precies in?

· Hoe herken je het verschil tussen stress en burn-out?

· Wat kunnen wij voor onszelf doen bij stress- en burn-out klachten?


In de eerste editie van Reikitafel magazine - Stress & burn-out - zullen deze en tal van andere vragen worden toegelicht. Tevens staan in dit magazine vele tips en simpele trucs welke stress- en burn-out klachten kunnen helpen verminderen.


Klik op de cover of scan de QR code!


Liefs,


Daniëlle

Advanced Reiki Master/Teacher De Reikitafel


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page